söndag 28 mars 2010

Bloggtorka

En bortförklaring ...
Våren är en stressig tid för webbutvecklare. Av någon anledning bestämmer sig alla kunder unisont för att allt ska göras under den här tiden. Men det är roliga uppdrag, och just nu får vi bra betalt för det mesta vi gör också. Därmed har jag inte brytt mig om bloggen speciellt mycket.

... några foton ...
Jag och Johanna har varit på kick-off med Chefsportalen på Kosta Boda Art Hotel. Det är ett fantastiskt ställe mitt ute i ödemarken. Glasbaren är ett helt konstverk som man kan spendera hela kvällen i, och maten i restaurangen var inte heller fel. Här är några halvsuddiga iPhone-bilder som naturligtvis inte gör stället rättvisa. Åk dit!... och en liten video
Kan folk verkligen vara så här puckade? En tjej bryr sig lite för mycket om sitt utseende och bestämmer sig för att inte titta under bilkörningen eftersom hon inte vill få vatten i ansiktet och därmed förstöra sitt smink. Mannen i TV-tornet blev antagligen ganska skraj när det började vingla där uppe. (Nu får vi se om TV4-videon fungerar som det är tänkt)


(Tipstack till Jocke)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar