onsdag 27 augusti 2008

Nytändning

Nytänd, inte utbränd. Senaste veckan har både jag och Johanna varit förkylda. Produktiviteten och orken har varit i botten. Men nu är jag frisk(are), och fick en nytändning på Klottr. Jag uppgraderade alltihop från Rails 1.2.3 till 2.1.0 och fixade så att kreditkortsbetalningen fungerade. Det är rätt mycket som har hänt mellan de två versionerna, men nu är jag igång igen. Vad kul det är att utveckla i Rails! Idag har jag förutom Klottr suttit med tre andra projekt. Ett av dem är skrivet i Ruby on Rails, de övriga två i PHP. Jag drar mig verkligen för att sitta med PHP-projekten, för det är så mycket omständligare att göra ändringar, jobbig syntax och framför allt är det inte lika roligt som att jobba i Ruby on Rails. Tur att man kan välja själv och slipper sitta med det hela dagarna. I helgen blir det golf, och i morgon dyker en gammal vän upp på besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar