tisdag 28 juli 2009

Ledig på riktigt

Både jag och Johanna som båda är uppväxta på landet trivs utmärkt med vår centrala lägenhet i Växjö. Men ibland behöver man få en paus. Komma iväg från alla måsten och allt jobbande. Ibland behöver man mijöombyte.

Så vi skaffade en stuga. Efter råd och hjälp av min bostadsexpert till bror valde vi att investera i en liten röd stuga med vita knutar. Den ligger strax utanför Karlshamn, så Tobbe kommer klippa gräset minst två gånger i veckan. Efter en dryg timmes bilfärd kan man sätta sig på verandan med en kall öl i handen och bara njuta. Eller ta en kort promenad till badplatsen 250 meter bort. För oss ligger stugan lagom långt bort och lagom nära. Trädgården är vacker, men lättskött. Dessutom fick vi stugan till ett riktigt bra pris.

Vi är båda helt slut efter förhandlande, oändligt många signerade papper och bilfärd tur och retur. Samtidig är vi helnöjda och kommer att spendera en hel del tid i stugan framöver. Kom gärna och hälsa på när tillfälle ges.


6 kommentarer:

 1. Det ser väldigt mysigt ut! Perfekt med en stuga när man har lägenhet!

  SvaraRadera
 2. Nämen grattis! Vad roligt! den se ju jättefin ut, riktigt lyxig och supersöt med fin trädgård. Jag skulle verkligen också vilja ha en stuga endera dagen. Hoppas ni kan börja njuta av den nu efter allt pappersarbete :)

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 3. Grattis! vilken tur att albin kan hjälpa till att snickra klart vinden :)

  en fundering bara...gräsklippning två gånger i veckan låter tufft....hur ska han kunna åka från göteborg hit för att göra det....?

  SvaraRadera
 4. Ser ju underbart ut! Helrätt!

  SvaraRadera
 5. Hej David och Johanna,
  vilken idyll. Ser super ut.
  Ha det super.
  kram elisabeth

  SvaraRadera