fredag 14 augusti 2009

24 hour business camp - andra chansen

Jag intervjuade Ted Valentin häromdagen för Webbradions räkning (intervjun kommer på tisdag nästa vecka). Ted är en trevlig kille med många järn i elden och vi pratade en del om 24 hour business camp som gick av stapeln i januari. Det visar sig att det är dags för en uppföljare till detta fantastiska arrangemang, och vem som helst har möjlighet att anmäla sig. Datum: 28-30 oktober 2009 och platsen är det japanska spahotellet Yasuragi.

Totalt finns det 120 platser, och redan nu är det 35 anmälningar gjorda. Så om du tror att du fixar att utveckla en webbapplikation på 24 timmar är det dags att anmäla sig nu. Missa inte chansen att få glida omkring i blå morgonrock tillsammans med några av Sveriges mest drivna webbentreprenörer!

Själv har jag redan anmält ett lag med mig, Jonas Arnklint, Jonathan Sulo och eventuellt någon till. Det kommer att bli riktigt roligt den här gången också, och eftersom alla vi tre har erfarenhet från förra omgången kommer det att gå fantastiskt bra också. :)

Ted släppte nyheten via sin blogg alldeles nyss. Så du har en ganska god chans att komma med om du anmäler dig idag.


4 kommentarer:

  1. Säg till om ni behöver mer hjälp i ert team. Det har ju redan blivit fullt. :(

    SvaraRadera
  2. Hallåj Jonas. Vi har avsagt oss vår extraplats så att folk från väntelistan ska kunna hoppa på, så tyvärr får du hoppas på att du kommer med den vägen istället.

    SvaraRadera
  3. Lycka till på 24 hour business camp

    SvaraRadera