måndag 10 augusti 2009

Ibland måste man chansa

Stugköpet för några veckor sedan var en chansning. Man måste göra sådana ibland för att komma framåt. Men vi stortrivs verkligen, så det känns som en lyckad chansning än så länge. Faktum är att några av de saker som är det jag gillar mest i mitt liv nu var totala chansningar från början, så det där att köra med trygga kort blir nog inte så bra i längden.

I helgen blev det tapetsering av sovrummet. Dessutom fick vi finbesök från Malmö när pappa med fru hälsade på, samtidigt som Tobbe & Sara kikade förbi. Kul med mycket folk. Tack så mycket för all hjälp med rensning av land, röjning av knähögt ogräs, praktiska verktyg och allt möjligt annat som vi fått de senaste veckorna.

Nu blir det en körig vecka på kontoret. Jag skulle egentligen behöva jobba 15 timmar om dagen för att få det att gå ihop, men jag får nog helt enkelt skjuta några saker på framtiden. Bättre att det blir bra gjort och lite försenat än att det blir slarvigt och snabbt.


4 kommentarer:

 1. Det ser verkligen härligt ut!
  Ta det lugnt på jobbet! :)

  SvaraRadera
 2. Det var bara trevligt, och god mat fick vi dessutom. Jag tror ni får det jättebra i stugan.

  SvaraRadera
 3. Stugan ser helskön ut. Det får bli ett besök ngn gång. Själva är vi rätt slöa på det här med renoveringe även om ett rum blivit tapetserat. Det här med ogräs är dock en följetong som aldrig verkar ta slut :)

  SvaraRadera
 4. Vilen akrobatdykning!

  Kul att ni är nära lite oftare, jag tycker det är riktigt roligt att kuna hälsa på med bara ett par minuters körning istället för timmen som det alltid tagit tidigare (och fortfarande om jag hälsar på hemma hos er).
  Säg till om du behöver trimmern! Jag står o spikar staket resten av veckan efter jobbet så jag kommer inte ha den mer på ett tag nu!

  SvaraRadera