söndag 9 oktober 2011

Att höra av sig

I helgen satte vi de sista skruvarna i det nya plåttak som vi satt upp på stugan. Med en del hjälp från släkt och vänner gick det faktiskt smidigare än jag trodde. Vi fick låna en stabil byggställning från Mia och Christian, det gjorde ju hela arbetet ganska mycket enklare. Dessutom var vädret fenomenalt, trots att vi fick sprida ut arbetet under fyra helger.
Egentligen hade vi varit klara för några veckor sedan om bara Beijer hade kommunicerat lite bättre. De hjälpte oss att räkna ut hur mycket material som skulle behövas, och allt räckte till förutom just skruvarna. Vi reklamerar via e-post, men hör ingenting av dem alls på flera veckor, trots påminnelser via mail och telefonsvararmeddelanden. I fredags får Johanna ett SMS där det står att skruven är klara för hämtning. Hade det inte varit smidigare att tala om det på en gång? Kommunikation är alltid viktigt, speciellt när det uppstått något problem. Kunder som får reda på att det uppstått problem är oftast nöjdare kunder än de som inte hör något alls.
Men resultatet blev riktigt bra till slut, så vi är glada och nöjda. Jag passade på att isolera vinden inför vintern också, och hoppas därmed på att elkostnaderna hålls nere lite bättre än det gjorde förra vintern.
Nu har de flesta av våra vänner redan blivit nedspammade av takbyggnadsuppdateringar via Facebook, men ni får stå ut en gång till.
Före.
Under tiden.
Efter.

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    vad härligt med förändring utav tak! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
    Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera