tisdag 28 april 2009

Visitkortsinspiration

Det är deklarationsdags, vilket innebär att jag hittar på en massa ursäkter för att göra andra saker än att deklarera. Exempelvis har jag läst en massa om marknadsföring och insett att företaget borde göra skäl för sitt namn och stå ut lite mer i mängden av webbyråer. Det ska ordnas.

I kväll var jag ute på en snabb golfrunda med Stefan och Johan. Sedan fastnade jag på lite sidor med visitkort och blev fantastiskt inspirerad av folks kreativitet. Mitt eget visitkort ser ut så här och är jämförelsevis ganska tråkigt, men jag får jobba på det när det är dags att beställa en ny uppsättning kort.

Även om visitkort inte är så viktigt i alla branscher är det kul att se vad folk hittar på. Exempelvis det här kortet av en skilsmässoadvokat:

Här är några sidor som samlar häftiga visitkort. Vet du fler så tipsa gärna om dem i kommentarerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar