onsdag 29 april 2009

Det här vill jag inte göra längre

Nu har jag bestämt mig för att jag inte har tid att sitta med bokföringen i min firma. Jag har ju fullt upp med jobb, så det är lika bra att jag gör vad jag är duktig på. Jag är inte duktig på bokföring. Jag fixar det, men det tar lång tid. För att inte tala om de här vansinniga dagarna med deklarationen. Det tar tid som jag hellre skulle lägga på något annat. Det är ju webbutveckling och utveckling av mitt företag jag vill syssla med, inte sortera papper.

Jag kommer antagligen att ombilda den enskilda firman till ett aktiebolag i samma veva. Är det någon som har tips om vad man ska tänka på när man letar bokföringsnissar och revisorer och sådant?


2 kommentarer:

  1. Du kan få ringa min moder om du vill, i sådana lägen har hon otäckt god koll... Svårt att fatta, men det är sant :-)

    SvaraRadera
  2. Jag är i exakt samma situation. Funderar på AB och att lämna bort allt administrativt inom en kort framtid. Blogga gärna om utvecklingen för dig om det händer något, det är grymt intressant. ;)

    SvaraRadera