onsdag 20 juli 2011

Semester 2011

Yeah, det är första gången på riktigt länge där jag har en semester utan att dagligen kolla till hur det går för företaget. Även om det ringer i telefonen då och då så klarar mina medarbetare det mesta utan att blanda in mig alls. Det känns som ett stort och bra steg.

Nu dyker andra problem upp som jag aldrig brottats med tidigare. Saker som budget och likviditetskalkyler har jag aldrig behövt bry mig om tidigare. Jag menar, om det inte funnits pengar på kontot har jag bara kunnat vänta med att ta ut lön tills det löst sig. När man har anställda är det inte riktigt lika lätt, vilket har medfört att vi har fått jaga in pengar från några kunder. Tidigare har jag varit ganska slö med det där, vilket har medfört att en del fakturor legat obetalda lääänge men nu sköter vår nya ekonomibyrån det åt mig och påminner kunder som glömmer att betala. Det funkar bra, och de flesta verkar förstå att vi behöver få in våra pengar.

Jag fyllde ju 30 i våras, och i maj hade jag och Johanna varit tillsammans i 10 år. Det, tillsammans med Johannas födelsedag, firade vi i vår stuga utanför Karlshamn i Blekinge. Det var en skön dag i solen, trots att prognosen var hällregn. Tack för alla fina presenter, och framför allt tack för att ni kom!


För er som undrar: Jag har semester resten av juli, sedan är det full fart igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar