torsdag 27 mars 2008

You Give Me Fever


Jag har tagit hand om Johanna i en vecka när hon legat sjuk, och samtidigt passa på att reta henne för hur mosig hon såg ut. Nu är det hennes tur att ge tillbaka. Hon hämnas genom att säga att jag inte alls är sjuk, utan bara är en stor mes. Samtidigt får jag godis och klappar i pannan, så det står nog 1-1 just nu.

I morse kände jag mig tok-sjuk, men vågade inte ta tempen eftersom jag hade ett rejält viktigt möte med folk som flög in från Stockholm. När jag såg mig själv i spegeln undrade jag hur det här skulle fungera, men när jag duschat, rakat mig och tagit på mig skjorta såg jag ju såpass frisk ut att jag gick på det själv. Så fort jag kom hem från jobbet tog den illusionen slut.

Så bloggandet idag får stanna vid några intressanta nörd-/webbusiness-länkar som dök upp i min RSS-läsare idag:

Amazon EC2 får statiska IP-adresser
Det är nog många som har väntat på det här. Nu kan du direkt via Amazon skaffa en statisk IP-adress till dina servrar. Om en server dör eller krånglar kan du på omkring fem minuter få IP-numret att peka mot en ny Amazon-server. Normalt sett tar det här upp till 48 timmar om du använder vanliga DNS-tjänster.

The Thrill of a Launch
Peter Nixey från Clickpass skriver en intressant berättelse hur det gick till när de sjösatte sin webbapplikation och hur de klarade anstormningen från TechChunch och Hacker News.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar