tisdag 1 april 2008

Ny mobil och fästmö på vift


Johanna har tagit några av sina lärarkollegor plus tre skolklasser med sig till Tyskland i en vecka. Hon lät trött när hon ringde för någon timme sedan. Det är ingen semester när man ska hand om en massa elever och försöka konversera på tyska. Speciellt inte när alla tror att hon kan språket och pratar tokfort bara för att hon har ett tyskklingande efternamn.

I går beställde jag en ny mobiltelefon. Jag funderade en stund på att ta en iPhone, men det kändes inte helt klockrent. Dels är jag ute efter något litet, och dels vill jag ha någon att klaga hos om det inte fungerar. Så det blev en silverfärgad W890i från SonyEricsson. Den är liten, snygg och har en kamera på 3,2 megapixlar. Än så länge är jag nöjd.

Emil och Sara tittade förbi igår. De tog med sig lite godis när de fick höra att jag var sjuk. Det hjälpte verkligen. Jag piggnade till på mindre än en kvart (från att ha somnat med näsan i datorn). Så idag var jag tillbaka på jobbet. Eftersom jag inte fick något gjort när jag var sjuk så ligger jag rätt långt efter med det mesta nu. Men det löser vi, som vanligt. Jag har plockat in två extra medarbetare under den kommande veckan bara för att hjälpa till att reda ut alla pågående projekt. Nu väntar jag bara på att aptiten ska komma tillbaka.

2 kommentarer:

  1. Längtar efter att få flytta till Växjö. Då kanske man kan få träffa lite trevligt folk igen. Saknar både dig, Emil och Sara!

    SvaraRadera
  2. Kul att du höra att du tog en W890. Tur att du har någon att klaga hos, det lär behövas med den telefonen.

    SvaraRadera