onsdag 5 mars 2008

Uppladdning inför CeBIT 2008


Jag har precis kommit fram till hotellet i Tyskland. Det är dags för CeBIT-mässa och då passade jag på att åka med. Den främsta anledningen är egentligen att knyta kontakter med de som åker med på resan, men det ger givetvis pluspoäng att få besöka den gigantiska CeBIT-mässan och ha några trevliga kvällar med folk inom IT-branschen.

Vi är 37 personer som åker buss ner, givetvis med trådlös uppkoppling under hela resan. Hotellets priser för bredband på rummet var egentligen hutlösa, men med tanke på hur mycket gratiswhisky jag fick på bussen kändes det helt okej. Jag sänker medelåldern rejält i det här gänget, men det gör inte så mycket. De flesta är män omkring 50 års-strecket. Tre tjejer och totalt fem personer under trettio fick jag det till vid en snabb överslagsräkning.

Nu ska jag duscha efter bussresan. Sedan är det dags för en middag på hotellet och en förhoppningsvis god natts sömn.

5 kommentarer:

  1. Menar du att whiskyns prisvärde gjorde att du kunde betala mer för uppkopplingen, eller menar du att du var för påverkad av whiskyn för att uppröras över uppkopplingspriset?

    SvaraRadera
  2. Hur mycket kostar hotellet (och hur långt ifrån cebit ligger det). Läste om några ungdomar som betalade 2800?kr/natt (inte förbokat iofs).

    SvaraRadera
  3. Hela resan gick på 5500, jag vet inte hur stor del av det som är hotellkostnad. Hotellet låg en timmes bussfärd från mässhallen.

    SvaraRadera