torsdag 25 september 2008

12 år gammal hamburgare

Om man tar en hamburgare och förvarar den i rumstemperatur i sisådär tolv år, hur tror ni att den ser ut då? På bilden ovan är den vänstra inköpt 1996, och den högra 2008. Mia berättade att någon lärare i Växjö hade förvarat en McDonald's-burgare i rumstemperatur i fyra veckor utan att den blev synbart påverkad, men 12 år känns en aning värre. Imponerande hållbarhet, skulle man kunna säga. Hela storyn finns på bestwellnessconsultant.com För övrigt ska jag och Martin spela Sands golfbana i helgen.

5 kommentarer:

 1. Fruktansvärt att den vänstra ser bättre ut än den högra...

  SvaraRadera
 2. Oj, vad konserveringsmedel det är i. :)

  SvaraRadera
 3. Jag hade ju lätt gått på att äta den om någon hade bjuckat. Jag säger då det...

  SvaraRadera
 4. Helt sjukt. Jag är glad att jag varken äter hamburgare eller på McDo när jag ser det här. Ja vad är grejen med att den nya ser äldre ut? Sjukt...

  SvaraRadera