lördag 27 september 2008

Vilkentid.se - hjälp till att betatesta

Varje gång jag ska boka ett möte med flera personer stör jag mig på hur krångligt det är att hitta en tid som passar alla. Ibland handlar det om flera dagars mailväxling fram och tillbaka innan man kommer fram till något som passar. Ju fler som är inblandade, desto krångligare. Därför knåpade jag ihop en mötesbokartjänst som är tänkt att lösa problemen med mötesbokning. Att boka ett möte med många ska gå snabbt och enkelt. Nu är den såpass klar att jag behöver hjälp med att testa den. Så här är det tänkt att fungera. 1. Du talar om när mötet ska vara 2. Du bestämmer några tider som passar dig 3. Du bjuder in folk till mötet 4. Folk svarar 5. Du får en sammanställning över vilken tid som passar bäst Så nästa gång du ska boka ett möte, prova vilkentid.se. Buggrapporter och förbättringsförslag kan du skicka till david snabel-a standout punkt se

6 kommentarer:

 1. Klockrent ju! Jag har letat efter något sådant.

  SvaraRadera
 2. Fin tjänst! Går nog t.om. att få in pengar på den här och du kan sälja med den tillsammans med lite andra prylar och en egen design i hemsidorna!

  SvaraRadera
 3. Vill du ha den helsvensk så kanske du vill fixa till: "1 error prohibited this meeting from being saved

  There were problems with the following fields:

  * Title måste anges"

  SvaraRadera
 4. Tack Christian, jag har ändrat meddelandet till svenska nu.

  SvaraRadera
 5. Har tipsat Metros Nanok Bie om vilkentid.se, för att den ska få spridning. Hoppas han förstår att den är värd att tipsa om i Metro.

  SvaraRadera