måndag 15 september 2008

Lysande!

Tobias hälsade på i helgen och lyckades äntligen vinna ett parti Settlers of Catan till sin stora förtjusning. Han råkade också spöa mig i golf, så jag var ordentligt laddad när det blev söndag och var dags för riktig golftävling på Alvesta GK. Jag och Martin hamnade i samma boll eftersom Martin ljög ihop en historia om att han hade mikrofobi(?) och inte kunde spela i andra människors sällskap. Spelet gick helt okej, trots en kvadruppelbogey på femman så ramlade jag in på 74 slag netto. Det räckte till en tredjeplats i B-klassen. Jag blev därmed stolt ägare till en lampa som släpades hem till Johanna. Den får stå i köket i minst en vecka, så jag är nöjd. Uppdatering: Jacob kom ju till och med i tidningen.

1 kommentar:

  1. Jag sa mikrogafobi om jag minns rätt.
    Hoppas det inte finns på riktigt ...

    SvaraRadera