torsdag 7 maj 2009

Arbetsväder

Nu när vädret har varit lite mer arbetsvänligt (läs: ösregn) så har jag fått en hel del gjort på jobbet. Idag hade jag bland annat en givande lunch med Åsa Hovrell på Hovrell media. Vi pratade affärsutveckling och framtiden för min firma. Jag fick massor av bra tips och nu är jag verkligen sugen på att utveckla bolaget till något betydligt större än det är idag.

Jag har också haft möte med Deloitte angående bokföring och redovisning. De fixar biffen åt mig, så jag slipper ta hand om all bokföring själv. Deras timtaxa var vettig, det vill säga att jag tjänar mer på att jobba med mina projekt, så jag ska träffa dem och gå igenom hela ekonomin i nästa vecka. Det ska bli ruskigt skönt att fokusera mer på det jag är bra på.

För övrigt lunkar projektet Webbradion på i lagom takt. Det är roligt att spela in webbradio, även om vi fortfarande ser oss som glada amatörer. Det verkar vara många som uppskattar programmet också, trots att vi har en ganska smal målgrupp.

För övrigt finns det en till David Svensson som har sin arbetsplats på Videum. Vår namnlikhet har ställt till det flera gånger. I går blev jag inbjuden till grillfest av en person jag bara träffat ett par gånger, och det tog ett tag innan jag förstod att han hade bjudit in fel person. Men inbjudan kvarstod, så nu blir vi två Davidar på grillfesten.


2 kommentarer:

  1. När jag i vintras läste nyheten "David Svensson ny VD för Videum AB" kan jag ju erkänna att jag hajade till. Fortsättningen löd dock: "Nuvarande regionchef för Sydsvenska Industri- och Handelskammaren" och där hade du mig veterligen aldrig satt din fot ;-)

    SvaraRadera
  2. Ha ha, det var fem personer som ringde och grattade till nya jobbet.

    SvaraRadera