söndag 24 maj 2009

Svettigt men roligt


Det är mycket på agendan nu. Jag dras mellan flera olika projekt där de flesta är mycket intressanta. Mitt i alltihop bestämde jag mig dessutom för att lansera den där nya webbplatsen åt firman som jag har pratat om så länge. Den är inte klar än, men på god väg. Jag tänkte jobba med den lite då och då de kommande veckorna för att få fram rätt budskap.

Eftersom jag sitter stilla hela dagarna på jobbet införskaffade jag ett exemplar av EA Sports Active och trodde att det skulle lösa problemet. Än så länge har det fungerat, även om det känns lite skumt att träna framför TV:n i vardagsrummet. Men tjugo minuter på morgonen är ungefär vad jag hinner med i träningsväg, så det här ska nog bli bra.

Jag kan även tipsa om programmet Billings som är helt fantastiskt för frilansare som behöver ha koll på hur mycket de ska debitera sina kunder. Jag pratar antagligen mer om det i nästa avsnitt av Webbradion. Nu är det dags för en runda golf med Johanna, Martin och Stefan.


1 kommentar:

  1. Oj, ni behöver nog byta ut bilden med äpplena. Ett äpple har ju fel färg.
    Det syns att ni märkte detta och försökte plocka bort äpplet, men fotografen lyckades tydligen knäppa bilden strax innan. Ja, man ser ju handen där, precis ovanför äpplet som har fel färg.

    Ja ja, jag förstår att ni hade bråttom att få färdigt sidan, men noggrannhet är viktigt även i dessa situationer.
    Synd att ni inte märkte detta tidigare. Jag tror inte jag är ensam om att observera detta misstag. Men annars var det bra, fast synd det där med äpplena ...

    SvaraRadera