söndag 7 februari 2010

En vecka till

Tiden går fort. Ibland går den fortare än vanligt. Jag såg att jag inte skrivit något i bloggen på hela veckan, och det är som vanligt ett tecken på att det är mycket att göra. En kort sammanfattning av veckan som gått:

Lokalbyte
I nära sex år har webbyrån Standout huserat på Videum Creative Arena i Växjö. Vi har inte behövt särskilt mycket plats eftersom jag har valt att arbeta med frilansare. Nu har vi dock över 300 kunder på kundlistan och det blir mycket administrativt jobb, så jag har anställt några nya stjärnor för att minska bördan på mig själv. Det är inte riktigt klart med hyreskontrakten än, men går allt som det ska flyttar vi in i de nya lokalerna under våren.

Träning
Både jag och Johanna sitter stilla på jobbet. Jag tränar innebandy någon gång i veckan, men det räcker inte riktigt. Så vi drog fram EA Sports Active till Wii igen. Det är en liten småelak personlig tränare i digital form som ser till att du håller dig i form. Mycket tidseffektiv träning för folk med ont om tid.

Melodifestivalen får förresten gärna läggas ned helt och hållet. Det var väl okej när det kördes en enda gång, men nu ska de dra ut på eländet i flera veckor.

Idag hade jag ett långt och intressant samtal med Therese Reuterswärd om webbprojektledning, och delar av samtalet kommer snart i en Webbradio nära dig. Med tanke på att jag i veckan drivit ett projekt som innefattar svenskar, amerikanare, indier, engelsmän och finnar kändes ämnet ganska aktuellt.

Nähe, nu är det dags att slumra in. Det finns ju en viktig match att följa i morgon.


6 kommentarer:

 1. Kan inte annat än hålla med dig när det gäller melodifestivalen.

  SvaraRadera
 2. Hittade hit till din blogg för första gången idag, den verkar vara väldigt intressant..

  Melodifestivalen är inte melodifestivalen längre, det gör bara ALLT för att dra in massa pengar.. Ska ringa o rösta på DIN favorit låt femhundra femtioelva gånger istället för en.. Nä det är bara showbiss nu för tiden..

  Tack för trevlig läsning.
  Mvh
  Micaela

  SvaraRadera
 3. Hej hopp. Hur går det med flytten? Kul med byte! Vart blir det av? Invigningen kommer jag till!

  SvaraRadera
 4. Rekommenderar du Wii som träningsredskap? Eller är det något man bara håller på med i en vecka, sedan blir det för enformigt och trist? Jag tar gärna emot bra träningstips, själv har jag precis köpt en crosstrainer.

  SvaraRadera
 5. Christian: Ja, det funkar absolut. Som alla träningsformer finns det naturligtvis en risk att man tröttnar, men vi har kört det rätt länge nu och det funkar bra.

  SvaraRadera