torsdag 24 maj 2007

Försäljningsutbildning och golf

Idag är det dags för mig att utbilda mig en aning. Jag ska gå på TECs utbildning i försäljning. Det är ett område som många småföretagare undviker som pesten fastän det säkert är bland det viktigaste för att få företaget att gå runt. Jag återkommer om utbildningen var något att ha. Jag har förresten redan fått mitt kursintyg som förkunnar att jag minsann har gått utbildningen. Anledningen är ganska enkel; jag skulle ha gått den här utbildningen i januari i år, men då var jag sjukskriven för näthinneavlossning så jag fick snällt stanna hemma. Nu får jag en ny chans. Jag och Stefan har kommit igång ganska bra med golfen. Vi sticker ut till Glasriket ett par gånger i veckan efter jobbet och går några hål. Målet för året är att komma topp-3 i vår interna tävling. Just nu leder jag, men då har alla inte hunnit spela så många rundor.
Utsikt från Glasrikets restaurang i helgen. Kanonväder!
Ikväll är det dessutom dags för Drivhusets sommarfest. Jag ska försöka hinna dit efter utbildningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar