torsdag 31 maj 2007

Klar för dagen – dags för flyttpackning

Idag har jag varit så ruskigt effektiv på jobbet att jag går hem direkt efter lunch. Det passar ju bra eftersom vi ska packa inför flytten. Det känns som om det kommer att ta en rätt bra stund, jag fastnar alltid på någon intressant liten pryl som ska fixas. Ett tidningsklipp från någons konfirmation eller ett gammalt brev som någon skickade för längesedan. Jag har i alla fall bestämt mig för att vara duktig på att slänga saker jag inte använder. Det tar emot, men jag brukar bli så nöjd efteråt när en massa onödiga saker har försvunnit. Vi får väl se om genomförandet matchar ambitionen. Jag spelade för övrigt sponsorgolf på Alvesta GK igår. Det gick strålande första nio hålen. Sedan kom jag på att jag kanske hade en chans att vinna hela tävlingen, och då gicket bokstavligen åt skogen. Till slut hamnade jag någonstans i mitten av startfältet, men jag är rätt nöjd med att ha fått i tre birdies och nio par. Förmågan verkar finnas, det gäller att jobba på stabiliteten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar