tisdag 22 maj 2007

Gäääsp – tidigt uppvaknande

I morse vaknade jag av mig själv 05.20. Helskumt eftersom jag hade varit uppe till 23.30 kvällen innan. Hur som helst fick jag för mig att gå upp och sticka till jobbet. Jag var där kvart i sex, och insåg att om jag jobbade mina åtta timmar plus och halvtimmes lunch kunde jag gå hem vid halv tre. Egentligen skulle jag nog kunna sticka hem direkt efter lunch, jag fick betydligt mer gjort de få timmar jag var ensam på jobbet än vad jag fick gjort resten av dagen när alla andra dök upp. Nu på sommaren är det inga problem att gå upp tidigt eftersom det blir ljust så tidigt. Det känns som om man får mer ledig tid, fast frågan är om man orkar? Jag ska testa den här veckan och se hur det känns, fast än är jag inte trött. Ser jag ut som en zombie på jobbet så vet ni varför. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar