onsdag 2 juli 2008

Hur bra är du?

Nu har jag med bara några dagars mellanrum fått frågan Hur bra är du? när det gäller Ruby on Rails-programmering. Svaret är inte alltid givet. Det är svårt att säga hur bra man är utan att låta a) Alldeles för blygsam, eller b) På tok för självgod Senaste gången svarade jag Jag har aldrig stött på något som jag inte kan programmera ihop. Det får väl ses som någon slags kvalitetsstämpel, men jag vet inte om det är mitt i prick. Förslag på hur jag ska uttrycka mig mottages tacksamt. Apropå duktiga människor (snygg övergång va?) så har jag precis lyssnat på en kort intervju med Ted Valentin. Ted är driftig som få andra och har bland annat lanserat Sushikartan där du snart kan hitta Sveriges alla sushiställen. Mest imponerande är nog ändå hans försäljning av tidningbutiken.se, som enligt ryktena skall ha inbringat drygt tio miljoner. Snyggt jobbat för en egenföretagare. Idag är det fint väder, så jag tar eftermiddagen ledig för att gå en runda på golfbanan med Johanna.

1 kommentar:

 1. Här kommer några mästerliga förslag:


  * "Jag har inte misslyckats än."

  * "Hittills har jag klarat av alla uppdrag jag fått."

  * "Att programmera är mitt kall. Ett annat kall jag har är att lyckas."

  * "Min råtta heter Ruby. Säger det dig någonting?"

  SvaraRadera