fredag 13 februari 2009

Hänt i veckan

Det har varit en intressant vecka på jobbet. Jag har ju bland annat skaffat en ny dator, en MacBook Air som nu fått sällskap av en 24"-skärm. Jag trivs fint med den kombinationen.

Jag har också passat på att köra Skype på kontoret istället för den vanliga telefonen, då den har börjat få problem med headsetet. Skype fungerar riktigt bra, förutom några problem i början med avbrutna samtal. Det löstes genom att installera version 2.8 av Skype.

Anledningen till att jag installerade Skype var egentligen att jag och Jonas har gett oss på att starta en webbradio. Vi kommer att intervjua intressanta personer inom webbutvecklingsvärlden, och i onsdags körde vi vår första intervju. Spännande.

Jag och Ronny har suttit hela veckan med en kampanj åt Växjö universitet som kommer att lanseras inom kort. Det är lätt att jobba ihop med Ronny, och det blir en riktigt snygg sida, men laddningstiderna är inte så roliga. Tur att de flesta studenter har bredband.

Tillsammans med Åsa körde jag första delen av en tredagarsutbildning i professionell webbnärvaro tillsammans med ett gäng glada tanter. Det gick över förväntan, även om det är svårt när man måste förklara vartannat ord man säger. Jag är imponerad av deras försök att lära sig hur webben fungerar.

Och viktigast av allt, vi har äntligen fått vår nya diskmaskin installerad efter två veckor utan. I stort sett alla våra vitvaror är 15 år gamla och lägger av en efter en.


1 kommentar:

  1. Diskmaskinen matchar din Mac Mini väldigt bra ser det ut som. Kan du inte ställa Mac Mini'n jämte?

    SvaraRadera