lördag 7 februari 2009

Möten, MacBook Air och Sushi

Den här veckan har varit full av möten. Möten med nya och gamla kunder, telefonmöten med blivande samarbetspartners, familjemedlemmar som dyker upp och hälsar på och massor av nya kontakter via de sociala nätverken. Verkligen kul att träffa så mycket trevligt folk.

Veckans inköp var en MacBook Air som levererades till mig i onsdags. Jag trivs visserligen med min MacBook Pro, men Air:en är lättare att ha med sig och fantastiskt snygg. Den kompletteras snart med en 24"-skärm för att kunna arbeta lite mer effektivt på kontoret. Hittills är jag mycket förtjust i min nya silverfärgade kompanjon.

Lågkonjunkturen märks inte alls just nu i min bransch. Kunderna står på kö och det är massor att göra. Problemet är snarare att hinna med allt man lovar. Just nu arbetar jag med ett projekt åt Växjö universitet, och det är fem andra webbplatser som ska lanseras innan månaden är slut. Det blir en utmaning.

Fredagen avslutades med hemlagad sushi tillsammans med Johanna och mamma. Nu är jag fantastiskt trött och tänkte tvärsomna bredvid Johanna som redan har värmt upp sängen en stund. I morgon hälsar Tobbe & Sara på så det gäller väl att vara pigg till dess.


2 kommentarer:

  1. Åh, två nya fallossymboler.
    Hur liten har du egentligen?

    SvaraRadera
  2. *ler* ska komma frå en som har en hyffsad bil....
    Grattis till en snygg dator ;-)

    SvaraRadera