lördag 13 juni 2009

Förrådsrensning

Vi rensade lite i förrådet idag och bestämde oss för att sälja våra gamla golfklubbor. Medan jag studerade annonserna på Blocket för att hitta en vettig prisnivå blev jag förundrad över hur kassa folk är på att sälja. Väldigt få av annonserna nämnde fördelarna med produkterna de sålde. Det kanske bara stod "Herrklubbor Callaway x18, höger. 4-SW. 2500 kr prutat och klart."

För den som vet exakt vilka klubbor det handlar om kanske det inte spelar någon roll. Men de flesta som kikar på klubbor på Blocket har ingen aning om vad x18 är för något. Som säljare räcker det att lägga fem minuter på att leta reda på vilka fördelar klubborna har och skriva dem i annonsen. Besvara vanliga frågor och ha bra bilder på grejerna, gärna fler än en. Annars är risken stor att dina grejer blir liggande flera månader.

Okej, mitt eget försök att skriva säljande är kanske inte perfekt. Men det är tokmycket bättre än en tioordsannons utan bild. Så, nu är det din tur att sälja något som skräpar i förrådet.


2 kommentarer:

  1. Det var billiga klubbor! Hade jag inte redan ett järnset jag var nöjd med hade jag nog gjort ett köp :)

    SvaraRadera