fredag 26 juni 2009

Midsommar och sån't

Okej jag vet, att rapportera nästan en vecka efter midsommar är lite segt. Dålig fart i bloggen betyder oftast full fart i verkliga livet, vilket kan vara både bra och dåligt.

Jag har provat mitt livs första akupunktur efter problem med spänningar i nacke och axlar. Upplevelsen var intressant, man fick en slags träningsvärk ett par dagar efteråt och det kändes verkligen hur de superstela musklerna släpptes loss. Vi som sitter mycket framför datorn kan behöva lite behandlingar ibland. Själva behandlingen gör inte speciellt ont heller, det är mest lite obehagligt att känna sina muskler rycka utan att man styr det själv.

Bokföringen som jag skrev om tidigare är nu inlämnad till Deloitte efter en dryg veckas sifferinmatning. Jag betalar mina fakturor och samlar ihop alla papper en gång i månaden. Sedan fixar de resten helt enkelt. Varför har jag inte gjort det här tidigare? Det kommer att spara massor av tid och dessutom lär jag ha bättre koll på ekonomin.

Midsommaren spenderades i Hällevik hemma hos Amanda och Mattias. Jag lyckades antagligen övertyga Mattias om att skaffa en iPhone efter att ha demonstrerat ett tiotal program som alla imponerade stort. Det fina vädret gjorde att det kändes som sommaren äntligen kommit hit. Det blev några bilder från helgen också.

I helgen ska Johanna spela sitt livs första golftävling. Detta gör hon i lag med mig i Maratongolfen som spelas på både Alvesta och Glasriket under samma dag. Trötta fötter lär det finnas gott om.


2 kommentarer:

  1. Gud vilka goda tårtor, mums, de hade jag gärna haft just nu. Dessutom var tjejernas midsommarkransar verkligen förtjusande!

    Vad kul att du provat akupunktur, och att dte faktiskt verkar fungera :) Själv har jag nyss provat en spikmatta...med blandade känslor...

    SvaraRadera
  2. Fina bilder! Såg ut som en trevlig midsommar! Vi var i Hällevik förra helgen, väldigt fint där!

    SvaraRadera