tisdag 30 juni 2009

McDonald's skak-reklam

McDonald's har en innovativ reklamkampanj som körs just nu. Du skakar på huvudet för att se budskapet. Klicka fram den stora bilden ovan så ser du hur det ska se ut. Så om du ser folk på stan som står och skakar på huvudet framför en reklampelare vet du vad som är på gång. (Via Resumé).

För övrigt har jag lyckats få igång mikrofonen på headsetet till min iPhone igen. Det strulade ett tag och ingen hörde vad jag sa. Killarna på Telia-butiken ville byta ut telefonen, men det ville jag avvakta med. En tandpetare löste problemet istället. Det visade sig att jag hade rätt mycket skräp i jacket för hörlurarna. Nu är den som ny igen.


1 kommentar:

  1. Hahaha, den har jag inte sett förut! Trodde det var bluff och var först tvungen att kontrollera att ingen var i närheten när jag skakade på huvudet... =)

    SvaraRadera