tisdag 3 november 2009

24hbc: Färdiga i tid

Vi hade planerat väl inför vårt tjugofyratimmarspass förra veckan. Mikrobutik.se blev färdig i tid inklusive i stort sett alla funktioner vi hade pratat om i förväg, och det hela blev till och med hyfsat snyggt för att vara ett snabbygge.

Det sköna med att jobba med Jonas är att vi tänker likadant. I stort sett alla saker vi ville införa var vi helt överens om, och ofta vet man inte vem av oss som har skrivit vilken del av koden eftersom vi jobbar på samma sätt. Det är extra viktigt när man jobbar under tidspress. För de programmerare som vill ha lite intressant läsning av vad vi spenderade våra 24 timmar på så kan ni få se vår Git-logg.

24hourofcodingOmröstningen om vem som var bäst pågår för fullt. Du får gärna rösta på Mikrobutik.se om du tycker att vi gjorde något bra. Vi kommer att prata mer om 24 hour business camp i Webbradion på torsdag.

Fler bilder hittar du på Flickr

Idag har jag förresten varit supereffektiv på jobbet, och jag har till och med hunnit med att vaccinera mig mot influensan. Praktikant-Kevin gör sin sista vecka hos oss och han har verkligen blivit varm i kläderna. Kul att han kommer tillbaka under våren. I morgon blir det däckbyte och lunch med en trevlig kund.


5 kommentarer:

 1. När ska jag få credit för att jag hittade på namnet? I regn dessutom.

  SvaraRadera
 2. Vad babblar du om nu? Vilket namn?

  SvaraRadera
 3. hej du! Jag vaccinerade mig förra veckan..och kände ingenting... men tycker det känns bra Att HA GJIORT DET nu när fler o fler insjuknar...Önskar dig en god natt! Kram!

  SvaraRadera
 4. Haha, fnoskig idé att publicera gitloggen, men grymt bra! Grattis till ett bra projekt förresten!

  SvaraRadera