tisdag 8 april 2008

Bokföra själv?

Jag har suttit ett par timmar med bokföringen ikväll. Det blir ju en hel del tid man lägger på det där. Å ena sidan gillar jag att ha koll själv, å andra sidan kanske jag borde lägga min tid på bättre saker. Jag antar att det finns folk som är betydligt bättre på bokföring än vad jag är, så det kanske är läge att lägga ut det på någon bokföringsfirma. Det är ju en del andra egenföretagare som läser den här bloggen. Hur har ni gjort, och varför? Jag har en enskild firma, så jag behöver ingen revisor i nuläget. En helt annan sak: Jag såg att det var fler som hade drabbats av näthinneavlossning. Egentligen är det ganska bra att Aftonblaskan skriver om det så att folk kan känna igen symptomen. Nu är det snart ett år sedan min senaste operation. Tiden går fort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar