måndag 21 april 2008

Sörenstam får passa sig


Jag och Christian tog med våra respektive på en golfrunda i helgen. Eftersom Mia och Christian inte har grönt kort fick det bli Rockatorp, som är en Pay & Play-bana. Jag blev djupt imponerad av nybörjarnas sätt att banka iväg bollarna. Mia hamnade i djup ruff tio meter från flaggan. Greenen låg dessutom en meter uppåt i höjdled. Hon tog en fullsving med puttern och slog enkelt upp bollen på green. Imponerande.

För övrigt rapporteras det om att restaurangen Tam Nak vid strykjärnet i Växjö har tappat 30 procent av sin omsättning på grund av ett vägbygge. Det är inte sant. Tappet beror helt enkelt på att mina vänner Mathias och Stefan flyttat sitt kontor till andra änden av stan och har närmare till en annan thai-restaurang. De där grabbarna kan konsten att äta ute. Hur som helst har restaurangen fått rätt mycket utrymme i media på grund av vägbygget, det är säkert värt en del pengar och innebär antagligen en hop nya kunder i förlängeningen.

Och för alla ruby on railsare: Jag har påbörjat min första rails-plugin. Det är en enkel plugin som innebär att du kan spara data direkt mot Amazon S3. Mer information kommer inom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar