torsdag 10 april 2008

Masters och lärlingar


Jag såg att John Bauer-gymnasiet börjar med en lärlingsutbildning inom IT till hösten 2008. Jag tror att det är helt rätt, och kommer antagligen att ge betydligt mer kompetenta elever än de som bara får läsa sig till hur man gör.

The Masters, en av årets största golfhändelser, går just nu på TV och eftersom vi har flera svenskar med kan det bli en rolig helg. Vi får väl se om jag tar en runda själv eller nöjer mig med att glo på när de duktiga killarna lirar.

För övrigt undrar jag om min mobiltelefon är för tunn när jag har gjort två seriösa försök att svara i min plånbok när det ringer? Det kanske ska tilläggas att jag har en sån där smal metallplånbok där jag förvarar mina betalkort och sån't.

2 kommentarer:

  1. Yeah, jag tittade hela kvällen! Fast det gick inte så bra för tiger.

    SvaraRadera
  2. Vad synd att du lade till det sista för min mentala bild var mycket roligare :P

    SvaraRadera