tisdag 17 juni 2008

Nu är det dags


Nej mamma, vi ska inte skaffa barn än. Det är däremot dags att komma i form. Kendoträningen i våras gick bra, men nu är det sommaruppehåll och golfspelandet har fått stå för i stort sett allt motionerande. Johanna påpekade att jag såg lite klen ut, så jag tänkte köra en utmaning.

Målet är att kunna göra 100 armhävningar om sex veckor. Är det någon som antar utmaningen? Själv är jag glad om jag klarar över tjugo just nu.

4 kommentarer:

  1. Fint. Peter på jobbet är också på, så då blir vi minst tre.

    SvaraRadera
  2. Ha, nu är även Ola på jobbet med. Vi får se var det här slutar, men jag antar att det är för sent att dra sig ur nu. :)

    SvaraRadera
  3. hahahahahahahaha David att du gör 100 armhävninga är ungefär lika troligt som 24C och sol på midsommar. men bara du slår matrtin så är jag glad ;)

    SvaraRadera