tisdag 23 december 2008

Egenföretagare i julruschen

Det går ganska bra att kombinera julruschen med egenföretagande, i alla fall inom min bransch. Trådlösa nätverk finns i stort sett överallt, och i värsta fall får man dra fram sitt mobila bredband för att kolla så att inga akuta ärenden har dykt upp. Å andra sidan är de flesta lediga över jul och nyår, så det få som hör av sig i alla fall. iPhone, som halva släkten verkar ha köpt in, gör det lätt att läsa e-post, sköta support och besöka viktiga webbplatser (som Hattrick). Så det svåra är inte att göra sitt jobb. Det svåra är att låta sig själv vara ledig. Jag fick en skön julkänsla när vi satt och spelade sällskapsspelet Bezzerwizzer på måndagsförmiddagen, och brorsans tomteframträdande hade redan fått oss på gott humör kvällen innan. Datorn har inte använts speciellt mycket de senaste dagarna. Istället har jag satsat på att umgås med släkten, även om jag tillät mig vara lite nördig genom att duellera i Airhockey med Marcus på våra iPhones. Just nu har jag slagit mig ned vid köksbordet hemma hos Johannas pappa och fixar lite småsaker som måste göras. Jag avslutar med ett par bilder på mina halvgalna bröder som får för sig att leka Piff & Puff mitt i centrala Malmö. Albin hade dessutom stora problem med att få plats i vår lilla bil på hemresan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar