torsdag 18 december 2008

Entreprenörsfika och Bloggy

I går träffade jag tre killar som alla gillar entreprenörskap på webben. Det var superbloggaren Tommy K Johansson, Christian Rudolf från Disruptive och Rasmus Sveningsson. Vi sågs för en snabb fika på Broqvists konditori i Växjö och hade lite allmänt snack om entreprenörskap och webben. Jag fick en del bra tips om bloggande från TKJ, och det var inspirerande att höra de andra prata om saker de brann för. I veckan har jag också startat en mikroblogg via Bloggy, för alla de där korta småsakerna som är intressanta men som jag inte hinner med att skriva om i längre blogginlägg. Så vill du ha koll på mig lite mer frekvent kan du spana in standout.bloggy.se. Bloggy är kodat av Jonas Leijon som jag ser fram emot att träffa på 24h Business Camp. För övrigt är det bra att ha bröder som kan hoppa in och hjälpa till med hemsidor när man själv inte riktigt hinner med. Tack för hjälpen med bilderna, Albin.

1 kommentar:

  1. Flöden är bra...jag gillar själv Betaalfas plusflöde väldigt bra. Han mikrobloggar inte utan skjuter ut infon via rss

    http://betaalfa.polymono.net/beta-alfa-plus/

    Kul att ses, nästa gång skall jag försöka vara piggare

    SvaraRadera