onsdag 20 februari 2008

Att leva som man lär


Du känner säkert till att musikindustrin driver hetsjakt mot fildelare som olovligen sprider musik på nätet och därmed bryter mot lagen om upphovsrätt. Nu har de lyckats med konststycket att själv bryta mot samma lag genom att kopiera en text rakt av från tidningen Computer Sweden och publicera på en av sina webbplatser. Vem ska nu ta dem på allvar?

Kvällen igår var för övrigt mycket trevlig med besök från Mamma samt Anna och Mattias. Vi fixade egen sushi som vi satte i oss med hjälp av ätpinnar. Vissa fick kämpa mer än andra med pinntekniken, men mätta och nöjda blev vi. Idag är jag dunderförkyld, så den som vet med sig att de smittade mig får gärna skicka en påse halstabletter. :)

Till helgen bär det av emot Lund där jag ska träffa Stefan, Emil och gänget. Det blir säkert massor av mac-prat, whiskyprovning och ruby on rails-programmerande. Jag ska bara försöka kurera mig först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar