fredag 29 februari 2008

Galet mycket att göra


Jag har fått en praktikant från en av gymnasieskolorna i stan. Han är ganska tyst av sig, och sitter gärna och pillar med hemsidor hela dagarna. Men han är kanske lite för tyst. I går, strax efter 17.30, tog han mod till sig och frågade när han skulle få gå hem. Jag tittade förvånat upp och sa att han fick gå precis när det passade honom. Jag undrar hur många timmar han hade suttit där och skruvat på sig. Jag har för mig att han brukar sluta vid halv fyra. Själv jobbar jag 12 till 15 timmar om dagen just nu, men det lugnar nog ner sig om några veckor.

Häromdagen var jag inne på MacSupport och klämde på en MacBook Air. "En sådan ska jag ha", var första reaktionen. Visst, jag har sett den på bild tidigare, jag har läst om den, men jag har inte varit sådär värst imponerad. Men jisses vad tunn den är. :)

Om en vecka har vi köpstämma i bostadsrättsföreningen, och då blir det förhoppningsvis bestämt att vi ska ombilda våra hyresrätter till bostadsrätter. Strax under miljonen kommer det att gå på för vår del, och det verkar vara en bra affär om man ska tro de lokala mäklarna. Nu när Johanna har fått jobb så ska det väl inte vara några problem, men det känns ju ändå lite skrämmande att låna en miljon pengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar