onsdag 28 maj 2008

Större kontor?


Nu har jag ju omkring 600 kvadratmeter kontor redan, men dagens arbetplats kändes relativt gränslös. Jag och Johanna traskade ned till Ztrand café vid Växjösjön för att jobba. Vädret var fint, kaffet var gott och vi fick mycket gjort. Johanna rättade skrivningar och jag programmerade webbplats åt en guldsmedsbutik.

Att vara egenföretagare innebär en hel del fördelar, men det gäller ju att utnyttja dem också. Många egenföretagare jag känner har glömt alla de där små fördelarna som gjorde att de tyckte att egenföretagandet verkade trevligt. Blir det som ett vanligt sju-till-fem-jobb kan du lika gärna bli anställd istället. Nä, njut av fördelarna som du har fått.

Att kunna arbeta var och när man vill är en av de fördelarna. Med min bärbara Mac, trådlös uppkoppling och mobiltelefon fixar jag det mesta som behöver göras i mitt företag från exempelvis ett café. Att härarbeta kallas det ibland. Latmask, säger andra.

För övrigt har Ztrands café stans bästa latte. Hälsa kioskägaren Sebastian från mig om du går dit.

1 kommentar:

  1. Nja, näst bästa skulle jag säga men antagligen säger Sebastian det samma om oss på Gusto. Men en fin, lagom varm dag, har Sebastian lätt trevligaste mijön. :O)

    SvaraRadera