måndag 5 maj 2008

Sommaren är här


Det är intressant att kunna se att folk är lediga och att vädret är bra genom att titta på besöksstatistiken för en av mina sidor. Titta bara vilken nedgång i besök det blev den senaste veckan. Något kanske anar ett samband med solskenet?

Jag har hört att man även kan bedöma vädret genom att titta ut genom fönstret. Det blir då inte heller några dagars fördröjning som det blir när man kikar på statistiken.

Helgen spenderade vi i Karlshamn tillsammans med Tobias & co. Några omgångar Settlers of Catan blev det. Tobias har inte vunnit på evigheter, vilket vi andra hade mycket skojigt åt. Vi hann till och med med en tur på Karlshamns backiga men fina golfbana.

Efter en sådan långhelg skulle man kunna tro att vi skulle ta det lite lugnt på söndagen, men då tar man miste. Istället bar det av till Lagan och ännu en runda golf i strålande solsken. Vi var mycket imponerade av banan, så det lär bli fler turer åt det hållet under sommaren om bara vädret håller i sig.

Jag har även en superrolig film med Johan i min mobil. Han försöker prata på sju olika dialekter och byter dialekt på mitt kommando. Tyvärr lovade jag att inte lägga ut den på nätet, så ni får tänka er filmen själva och fnissa lite lagom mycket.

1 kommentar: