fredag 30 maj 2008

Skön dag i solen


Det finns få bättre sätt att spendera en fredagseftermiddag på än att vara ute i solen tillsammans med några goda vänner. Den här gången var det jag, Stefan och Fredrik som spelade en golftävling på Glasriket. Det gick bra, vi kom runt på 68 slag (fyra under par), hamnade på tredje plats i tävlingen och jag lyckades komma närmast hål på 10:an.

Det var dessutom högsommarvärme och solen sken, så nu har jag en rejäl bonnabränna.

Nu ska jag och Johanna iväg på picnic med Mia och Christian. Det står en nybakad rabarberpaj här och luktar gudomligt gott som strax ska plockas ner i korgen. Trevlig helg på er!


Du menar att du missade en så kort putt?

1 kommentar:

  1. Hej hej, nu har du en läsare till. Jag har länkat till dig från min blogg, hoppas det är okej? /Syrran

    SvaraRadera