onsdag 2 september 2009

Webbradion tuffar på

Jag och Jonas har spelat in vårt tionde avsnitt av Webbradion nu. Ja, till och med ett elfte mini-avsnitt gjordes under SSWC. Är det någon som lyssnar då? Jovisst, lyssnarskaran växer för varje avsnitt. I diagrammet ovan ser du antalet prenumerater via iTunes. Sedan verkar det vara många som går in direkt via webbplatsen också. Varje avsnitt har laddats hem ungefär 400-500 gånger. Det är en massiv publik att prata inför om de hade suttit i samma rum, men nu sitter webbnördarna på sina kammare och lyssnar istället. Det är lugnast så.

Tillväxten beror till stor del på att många av de vi intervjuar ger oss en länk i sin blogg eftersom de tycker att det är roligt att blir intervjuad. Vissa har dock inte skrivit något än (*hint hint*) medan andra mycket ivrigt har berättat om oss för sina följeslagare. Stort tack till alla som låtit sig intervjuas av två galna webbutvecklare från Småland.

De kommande veckorna är fullbokade med allt ifrån kundmöten, långa programmeringspass, mer kundmöten, offertskrivande, bankmöte, webbfika med samarbetspartners och enormt mycket småfix på kundernas sidor. Jag har fått tacka nej till ett par uppdrag på grund av att jag har för mycket att göra, sådant är både tråkigt och roligt på samma gång.

Jag har förresten gjort mitt livs första (och förhoppningsvis sista) gastroskopi. Magen har krånglat en del under våren utan egentlig orsak, så läkarna ville göra lite prover. Vips så låg man där med slangar ner i magen. Det är inget jag kan rekommendera, men det hela är över på några minuter och kan väl närmast jämföras med en åktur i berg och dal-banan på Liseberg för en kraftigt åksjuk person.

Nu är det dags för en dusch efter kvällens hårda innebandypass. Vi höres!


2 kommentarer:

  1. Vad är det för en råtta du har på bild?

    SvaraRadera
  2. Det är Yuki, hon har bott hos oss i ett drygt år just nu. Hon är tam som en hund och kommer springande när man ropar på henne. Perfekt husdjur. :)

    SvaraRadera