lördag 26 december 2009

Tack (2009 edition)

Det finns människor i min närhet som förtjänar ett stort tack för sina insatser under året. Några av dem är listade här utan någon speciell inbördes ordning.

Johanna
Min fästmö har jobbat hårt som lärare hela året. Med stökiga elever, tidiga morgnar och två timmars pendling förtjänar hon en tapperhetsmedalj. Att hon dessutom orkar med att vara trevlig mot mig när hon kommer hem är fenomenalt. Vi har haft ännu ett underbart år tillsammans och ser fram emot 2010 där vi antagligen kommer spendera stora delar av sommaren i den nyinköpta stugan. Tack för att du vill dela ditt liv med mig, Johanna.

Jonas Arnklint
Det känns som om vi känt varandra ett tag, men vi träffades faktiskt för första gången i januari 2009. Sedan dess har vi hunnit med att producera omkring 20 avsnitt av webbradion, handskats med diverse webbprojekt och skapat Mikrobutik.se. Jonas är en klippa som håller vad han lovar och oftast har riktigt goda idéer. Tack för att du vill jobba ihop med mig, Jonas.

Martin Brantgärde
Har trots bättre vetande ännu inte lämnat Gislaved. Hattrick-konversationerna, golfrundorna och den ständiga verbala utmaningen håller mig i mental form. Tack för att du alltid ställer upp när du behövs, Martin.

Golfpolarna
Stefan, Johan, Jakob, Jennie, Pär, Jonas m.fl. Vissa av er träffar jag i stort sett bara under golfsäsongen, men jag trivs enormt bra i ert sällskap. Tack till alla som skänkt mig glädje med en tokslice out of bounds på Glasrikets etta, eller med lyckan över ett toppat bunkerslag som ändå råkar gå i hål.

Bröderna
Jag gillar mina bröder, Tobias och Albin. De är ganska olika som människor, även om båda ofta lyckas hitta på knasigheter, men vi har alltid kul när vi träffas. Julen hade inte blivit densamma utan er.

Ruby
Vår inneboende vän hade det jobbigt under våren. Trots att Tobbe och Sarah tog hand om henne efter bästa förmåga medan vi var utomlands fixade hon inte riktigt den rejäla sjukdom hon drog på sig. I maj 2009, efter ett tags intensivt medicinerande fick hon till slut hälsa på sin syster Sakura i körsbärsdalen. Ruby var heltokig och mycket tam. Tack för att du var med oss en stund, Ruby.

Mia och Christian
Nyblivna småbarnsföräldrarna har sett ofantligt trötta ut hela hösten på grund av ovanligt lite sömn, men är ändå lätta att umgås med. Vi spenderade våren i Japan tillsammans och den resan kommer jag aldrig att glömma. Tack för att ni tog med oss dit, Mia och Christian.

Mamma & Pappa med familjer
Som varje stor idrottsman vill jag tacka mor och far. Mamma har blivit mer och mer IT-människa sedan hon skaffade sin netbook och det är kul att pratas vid över Skype. Pappa har hjälpt till med att fixa el i stugan och har ställt upp som styrelsemedlem i webbyrån Standout AB. Tack för att ni tar er tid att komma förbi ibland även om ni båda bor långt bort från Växjö.

Naturligtvis finns det fler som förtjänar ett tack, men alla fick inte plats på bloggen just den här gången. Nu är det dags att börja fila på nyårslöftena. Vi hörs i januari!


5 kommentarer:

  1. Tack för de varma orden David, det har varit ett sant nöje att jobba med dig! Jag hoppas att 2010 ger oss ännu fler spännande utmaningar i jobbväg och intressanta ämnen att ta upp i Webbradion. Jag har en känsla av att 2010 kommer att bli ännu bättre!

    SvaraRadera
  2. Puh, det är tur jag inte behövs så ofta.

    SvaraRadera