lördag 11 oktober 2008

Lugn helg?

Jag och Johanna har varit fullbokade i stort sett varje helg sedan i maj, så den här helgen tänkte vi bara ta det lugnt och träffa varandra för en gångs skull. Det gick inte så värst bra; både min och Johannas mamma bestämde sig för att hälsa på i helgen. Trevliga besök, men vi får se till att ta få tid för varandra i morgon istället. Mamma var på väg till Tobias som brukar fylla år i början av oktober. Presenten blev ett trådlöst tangentbord till hans Mac mini, jag hoppas att det blir snyggt på soffbordet. Vi gick och såg Wall-E med Christian och Mia. Trevlig film, men det är skumt att höja medelåldern i en biosalong när man själv inte ens fyllt 30. Den lilla roboten kändes som en digital motsvarighet till Mister Bean, båda kommunicerar med små glada tillrop och får folk att skratta genom att sätta sig i knasiga situationer. Jag har fått många kommentarer på VilkenTid.se. Ett av de bästa förslagen var att lägga till en tid i iCal (eller Outlook) med automatik när tiden är bokad. Det har jag fixat nu, men jag har inte möjlighet att testa det på Windows just nu. Så ni som kör med Outlook eller något annat kalenderprogram får gärna testa. Det funkar fint på min MacBook Pro i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar