fredag 23 januari 2009

6 timmar kvar

Det är egentligen ganska lång tid kvar på 24 hbc, men jag börjar känna mig färdig med mitt projekt. Den illgröna loggan har bytts ut mot en lite mer neutral variant. Webbplatsen har snart haft tusen besökare redan, så det verkar vara en succé. Jag har fått många konstruktiva kommentarer här på eventet. Saker som kommer att dyka upp är exempelvis SMS-meddelanden när en sida går ner, möjlighet att följa Nere.nu via Twitter & Bloggy samt möjlighet för webbtjänsternas ägare att ge officiell support direkt via sidan. Dessutom vill jag få in någon slags versionshantering av informationen och ett bra spamskydd. Det mesta hinner jag nog med under morgontimmarna. Klockan är kvart över sex på morgonen, och förutom en kort powernap har jag inte sovit på hela natten. Jag märker att produktiviteten sjunker för varje minut som går, så nu ska jag sova några timmar innan slutruschen. Tidningar och TV kommer att vara här vid nio-tiden, och då kanske man ska se lite piggare ut än jag gör just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar