lördag 3 januari 2009

Ute på hal is

Det är skumt. Nutidens arbete innebär för många att kroppen knappt används alls. På fritiden får man däremot låta kroppen arbeta. Jag har passat på att ta ut många lediga dagar i samband med jul och nyår. Därmed har jag hunnit med att ge kroppen lite välbehövd träning. Exempelvis har jag rejäl träningsvärk i armar och axlar efter boxningsmatcher mot bland annat Martin på Nintendo Wii. Smart att bygga in träningsmomentet i ett TV-spel. Att gå på gym är ju så tråkigt. Idag var det dags för skridskoåkning på Växjösjön. Mia och Christian gjorde oss sällskap. Efter några vändor fram och tillbaka över sjön blev det fika med varm choklad. Senare urartade alltihop i ett minisnöbollskrig. Johanna är rätt nöjd. Mia och Christian är fikaproffs. På måndag börjar kunderna att ringa igen. Jag tänkte sticka en vända till jobbet redan på söndag och ordna upp det jag vet att de kommer att höra av sig om.

2 kommentarer:

  1. Härligt med skridskor på sjöar. Nästa vinter hoppas jag att jag kan hänga med :)

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt med skridskoåkning och varm choklad! Ni hat t o m med snö, orättvist. Det enda vita vi får njuta av är frost. Ha det bra!

    SvaraRadera