fredag 5 oktober 2007

Blandad kompott

Johanna köpte in Singstar till vårt Playstation, och Stefan J kom över en sväng. Det lät riktigt illa från både mig och Stefan, medan Johanna hade klar talang för att vinna nästa års schlagerfestival. Jag får nog tjuvöva lite inför sammandrabbningen vi ska ha på lördag kväll. Webhotellet Proinet blev hackade för några dagar sedan, och har haft stora problem med att få upp sina kunder igen. Jag tidigare haft ett konto där, men sade upp det när servern plötsligt inte gick att komma åt och Proinet inte hade någon backup att ta fram. Samma sak verkar vara fallet för delar av kunderna nu. Tråkigt för både Proinet och kunderna, såklart. Jag skrev tidigare om att Lunarstorm tappar besökare, och nu hoppar VD:n av. Det var väl inte så värst otippat. Då väntar vi bara på en svensk variant av Facebook. Jag måste bjuda in mig till Per och Cicci snart, de har ju flyttat till en helt nybyggd lägenhet. Enligt både Stefan och Johanna ska den vara kanonsnygg. För övrigt provar jag att härarbeta idag, efter tips från Jonas A i bloggkommentarerna. Med en laptop och mobilt bredband fixar man det mesta. Det känns rätt bra att få betalt för att sitta och fika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar