torsdag 18 oktober 2007

Väggklocka med bara visare


Det här var en skön idé. Väggklockan med enbart visare, ingen urtavla, ingen inramning. Jag skulle dock även skippat siffrorna på visarna.

Hemma använder vi två klockor, en i köket som är en enkel rund variant från Ikea utan siffror. Den oinvigde kan ha vissa problem att uttyda exakt vilken timme som avses. Den i vardagsrummet består av att jag låter datorn visa en skärmsläckare på TV:n som består av fyra stora vita siffror mot svart bakgrund.

Via Prylfeber

För övrigt passade jag på att hälsa på Christian på jobbet idag, mest för att jag var nyfiken på hur det såg ut på kommunens IT-avdelning. Han såg något förvånad ut när jag dök upp i entrén. Lite intressant att den mest erfarne på hans avdelning bara har jobbat där sedan i mars.

5 kommentarer:

 1. Du vet om att jag sitter på femte våningen, så du är välkommen till mig också, jag har mycket trevligare saker hos mig, kaffemaskin,vivarium och sånt ;-)

  SvaraRadera
 2. Bjuder du på kaffe så dyker jag upp hos dig nästa gång. :)

  SvaraRadera
 3. Cool klocka! Vill ha....vill ha!

  SvaraRadera
 4. Hej David!

  Den svarta klockan du hade på bilden tycker jag verkligen om...var har du skaffat den?? pris? Hur stor e den i omkrets när den är tex kl 18.00??
  Maila mig gärna på angelicalindqvist@spray.se

  MVH Angelica

  SvaraRadera
 5. Angelica, just den där klockan är bara på designstadiet än så länge. Jag har inte sett den i verkligheten.

  SvaraRadera