söndag 7 oktober 2007

Grattis, Annie!


Vi har spelat i samma band, åkt på läger och skrivit sånger ihop. Och nu går Annie Oliv och blir Miss Sweden. Imponerande. Jag räknar kallt med att jag blir medbjuden på världen-runt-resor och får VIP-status och andra skojigheter. ;)

Visst var det tufft att bli Miss Göteborg när man bara hade bott där någon månad, men miss Sweden är ju ännu tuffare. Fröken Oliv har ju lite vett i skallen också, så jag antar att det är det som har fått henne att stå ut bland ett gäng undersköna donnor. Vi får väl hoppas att det går lika bra i Kina.

Expressen skriver "hon är en äkta göteborgstjej". Så vitt jag vet har Annie bott i Gislaved större delen av sitt liv.

1 kommentar:

  1. Gryyyymt. :)
    Minns du när du och hon var hemma hos mig och vi tog en massa konstiga bilder? Bland annat när hon satt i spagat.
    Vi kanske kan sälja de bilderna i pressen.
    "Så här ser hon ut utan smink".

    SvaraRadera