torsdag 25 oktober 2007

Nytt trådlöst tangentbord + iWork 08


Vårt gamla trådlösa tangentbord slutade plötsligt fungera efter Singstar-festen vi hade för några veckor sedan. Lite öl tycker man ju att det borde tåla. Å andra sidan blir ju vissa människor helt knasiga efter ett par öl, så man kanske inte ska kräva för mycket av ett stackars tangentbord.

Jag beställde hur som helst ett nytt trådlöst tangenbord från MacSupport här i stan. Idag kom det och det var precis lagom att ha på soffbordet. Litet och smidigt, inte alls som det stora jag har på jobbet. Visserligen skulle jag inte vilja sitta med det lilla tangentbordet och programmera. Det saknar dessutom siffersatsen till höger så snabba inmatningar av siffor kan man glömma. För hemmabruk är det dock helt perfekt.

Det verkar dessutom ha bättre bluetooth-mottagning än den gamla varianten. Snyggare är det också. Än så länge är jag alltså nöjd. Ett exemplar av iWork 08 åkte också ned i kassen. Den nya excel-varianten, numbers, är ensamt värt pengarna man betalar för hela iWork-paketet.

2 kommentarer:

  1. Fick ju tillbaka min dator efter en heldag hos datorbutiken. Läste du det inlägget? (Datorn tillbaka). Har du läst kommentaren jag fick? :)

    SvaraRadera