måndag 8 oktober 2007

Och så var det det där med ögonen


Idag var det dags för återbesök hos ögonläkaren efter min operation för näthinneavlossning i slutet av juni. Det opererade ögat hade läkt fint, så läkaren var nöjd. Men däremot hade det börjat uppstå bristningar i det andra ögat, precis som läkaren i Lund hade förutspått.

Så jag som trodde att undersökningen skulle vara över på en kvart spenderade nästan två timmar på sjukhuset, inkluderat att sitta fastspänd i en stol i ett mörkt rum med en laserkanon skjutandes rätt in i ögat. Men det gick bra, jag ska ta det lugnt någon vecka och sedan gå på återbesök igen. Det får gärna sluta krångla nu.

Å andra sidan hade jag en trevlig helg som spenderades med Stefan J, Emil och Anton. Vi lekte med våra bärbara macar, byggde lite webbplatser och åt sushi. Så på det hela taget är jag rätt nöjd.

1 kommentar:

  1. Don't understand a word of Swedish, but it's nice to see my photo put to use!

    SvaraRadera