tisdag 27 november 2007

Tillbaka från semesternJag och Johanna kom nyligen hem från en veckas välbehövlig semester på Gran Canaria. Vi var inte där för att upptäcka och utforska utan satsade istället på sol och bad. Perfekt väder, 25 grader varmt och mer sol än moln, ungefär som en bra svensk sommar kan vara.

Med 179 mail i inkorgen när man kommer hem tar det ett tag innan man är ikapp igen, men det var det lätt värt. En av mina kunder tyckte att det var en skön inställning att ta semester och stänga av telefonen, så hon skickade mig en tröja med texten "Nine to five? I don't think so ...". Den låg på mitt skrivbord när jag kom tillbaka i går.

Nu är det dags att börja beta av saker i att göra-listan igen. Önska mig lycka till.

3 kommentarer:

  1. 179 mail...grattis brorsan! Ska se hur många jag hittar efter min helg i london men det borde inte vara särskilt många så jag klarar mig lindrigt hoppas jag.
    skicka ett sms (till jobbtelen såklart, den andra fungerar inte) om du behöver någon londonjulklapp så jag inte glömmer att köpa en sådan till dig!

    SvaraRadera